Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ο Μπα έχει ακόμα ενοχλήσεις

Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Ο Μπα έχει ακόμα ενοχλήσεις
Intime.gr

Μεγάλη είναι πλέον η πιθανότητα, ο Ολυμπιακός να έχει μόνο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ως… κανονικό κεντρικό αμυντικό στην αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, για τους «16» του Europa League.

Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στον Ολυμπιακό, αφού η άμυνα του… πονάει πάρα πολύ, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τους «16» του Europa League.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συμμετοχή του Ουσεϊνού Μπα στον αγώνα με τους «κανονιέρηδες» είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού ο παίκτης είχε ενοχλήσεις στη μέση και στην πρωινή δοκιμή που έκανε στου Ρέντη.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τραυματίες τους Ρούμπεν Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Μπα θα κάνει τελευταία δοκιμή λίγο πριν το ματς με την Άρσεναλ και σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει… αλχημείες κόντρα στην Άρσεναλ, αφού έχει μείνει με μοναδικό… κανονικό κεντρικό αμυντικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Πιθανότατα θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Παπασταθόπουλο, με το σύστημα να αλλάζει σε 4-2-3-1. Σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να έχουμε την εξής ενδεκάδα: Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Μπρούμα, Βαλμπουνά, Ελ Αραμπί. Δεν αποκλείεται πάντως ο Γάλλος μέσος να έρθει πιο πίσω, κοντά στα δυο χαφ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις