Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Φαντιγκά, Μανωλάς και Ροντρίγκες δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Φαντιγκά, Μανωλάς και Ροντρίγκες δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα
ΦΩΤΟ Intime

Την ευρωπαϊκή λίστα παικτών που θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός στα ματς με την Αταλάντα στο Europa League δήλωσε στην UEFA ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας τρεις νέες προσθήκες. 

Τρεις αλλαγές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην λίστα παικτών που δήλωσε στην UEFA για τα ματς με την Αταλάντα στo Europa League. Στη θέση των Μάρκοβιτς και Αχμέντ Χασάν αλλά και Καρμπόβνικ μπήκαν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Κώστας Μανωλάς αλλά και ο νεαρός Γάλλος μεσοεπιθετικός, Φαντιγκά. 

Την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κούντε, Λαλά, Μασούρας, Λόπες, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μανωλάς, Ροντρίγκες, Φαντιγκά.

Στη λίστα Β’ είναι οι: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Μαρίνος, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Βοΐλης, Κίτσος.

Η Αταλάντα από την πλευρά της είναι γνωστό πως δεν θα έχει τον Ίλισιτς, που παλεύει με την κατάθλιψη και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά ούτε και τον τραυματία Μίραντσουκ, που θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς στο Μπέργκαμο (17/2) και για την ρεβάνς του Φαλήρου (24/2) είναι αμφίβολος. Αποδυνάμωση για τους «μπεργκαμάσκι» συνιστά επίσης η αποχώρηση του Γκοσένς για λογαριασμό της Ίντερ. Στην ευρωπαϊκή λίστα πάντως μπήκαν τα δύο νέα αποκτήματα Μιχαΐλα και Μπογκά. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις