Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Με τους κατόχους διαρκείας για την πρόκριση

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Με τους κατόχους διαρκείας για την πρόκριση
Intime.gr

Η χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού αυξάνει την πληρότητα των γηπέδων στο 50%, με τον Ολυμπιακό να κάνει τα… σχέδια του, ενόψει της ρεβάνς με την Αταλάντα, στο «Καραϊσκάκης» για τα play off του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την… κατάσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45), για να πάρει αυτός την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα έχει… μεγαλύτερη στήριξη από τους φίλους της ομάδας, αφού τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό αύξησαν τη χωρητικότητα των γηπέδων στο 50%.

Η απόφαση που φαίνεται πως έχει παρθεί -και φυσικά θα πρέπει να ανακοινωθεί- είναι να βρουν θέση στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ δεν αποκλείεται να διατεθεί και ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων σε οπαδούς που δεν είχαν αγοράσει τέτοια κάρτα.

Φυσικά, πρέπει να σκεφτεί κανείς και τον αριθμό εισιτηρίων που θα ζητήσει η Αταλάντα για οπαδούς της. Αυτή τη στιγμή όμως, μοιάζει δεδομένη η παρουσία των «ερυθρόλευκων» οπαδών με κάρτα διαρκείας στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης», την προσεχή Πέμπτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις