Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος…

Ολυμπιακός: Ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος…

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ωστόσο μάλλον αναμενόμενο ήταν αυτό. Ψυχραιμία και ανασυγκρότηση στο λιμάνι.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό, ωστόσο με αντίπαλο την πανίσχυρη Μπάγερν, λίγοι περίμεναν το αντίθετο. Το θετικό εντός έδρας σερί του Ολυμπιακού “έσπασε”, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, ειδικά μετά την ήττα της Άρσεναλ στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό

Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, περιπλέκει τα πράγματα στον όμιλο, όπου πολλά θα κριθούν στα δύο παιχνίδια με τη Ντιναμό την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τώρα μπροστά τους δύο εκτός έδρας παιχνίδια (Λονδίνο και Ζάγκρεμπ) και πρέπει να αναζητήσουν βαθμούς, για να μη βρεθούν σε δυσχερέστερη θέση.

«Δεν τελείωσε κάτι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια για να διεκδικήσουμε βαθμούς. Δεν σημαίνει πως χάθηκε η πρόκριση», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα, τα οποία δίνουν και το σύνθημα για τη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε