Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού: «Νιώθω ευλογημένος που προπονώ αυτούς τους παίκτες» είπε ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού: «Νιώθω ευλογημένος που προπονώ αυτούς τους παίκτες» είπε ο Μπαρτζώκας
ΦΩΤΟ Intime

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε στις δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού και τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις δυσκολίες που ξεπερνά ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα και δεν δίστασε να δηλώσει ευλογημένος που προπονεί το συγκεκριμένο σύνολο παικτών.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους φιλάθλους, τον μικρό αυτό αριθμό φιλάθλων που μας βοήθησε τόσο πολύ. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε φυσικά. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχα πει ότι κάθε αναμέτρηση είναι ένας τελικός και γι’ αυτό είδαμε σήμερα και τις δύο ομάδες να χάνουν λέι απ, ελεύθερα σουτ και να κάνουν λάθη. Φυσικά η ποιότητα της Εφές σε κάθε θέση έχει σημασία.

Νομίζω ότι είχαμε πολλές πιθανότητες να τελειώσουμε το παιχνίδι και στη κανονική διάρκεια. Έγινε ό,τι έγινε και τελικά κερδίσαμε στην παράταση με αυτό το ξεχωριστό σουτ του Σλούκα. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος να προπονώ αυτούς τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεπεράσουμε αυτές τις κακές καταστάσεις, που δημιουργήθηκαν με τον κορoνοϊό.

Επίσης στην τελευταία φάση της χθεσινής προπόνησης χάσαμε τον καλύτερό μας αμυντικό στην περιφέρεια. Όπως ξέρετε έχουν πολύ καλούς γκαρντ και χρειαζόμαστε καλούς αμυντικούς. Το να χάσουμε τον Ουόκαπ ήταν κρίσιμο, όμως όλα τα παιδιά προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του.

Ας συγκεντρωθούμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας είναι η οκτάδα, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Βαπτίζουμε παιχνίδια Euroleague εκτός έδρας σαν αγώνες που δεν έχουμε δικαίωμα να χάσουμε και μιλάω για το ματς με τη Μπασκόνια. Δεν το λέω για να αποφύγω την πίεση που ούτως ή άλλως έχουμε, αλλά γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κάθε νίκη μετράει, έχουμε 14 αυτή τη στιγμή και μπροστά μας μία σειρά παιχνιδιών. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε έναν-δύο παίκτες, αλλά στο σύνολο και πρέπει όλοι να μπορούν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες που υπάρχουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις