Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Είδηση και στη γαλλική L’ Equipe ο Πέδρο Μαρτίνς (pics)

Ολυμπιακός: Είδηση και στη γαλλική L’ Equipe ο Πέδρο Μαρτίνς (pics)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει φθάσει σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια, με την είδηση να επισημαίνεται και στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα L’ Equipe.

Ο Ολυμπιακός ήταν “αγκαλιά” με την επιστροφή στους τίτλους πριν διακοπεί η Superleague από τον κορονοϊό, ενώ συνέχιζε και στο Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρείται βασικός “πόλος” των επιτυχιών της ομάδας.

Ολυμπιακός και Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί! Η διάρκεια του νέου deal

Ο Πορτογάλος τεχνικός προκάλεσε έτσι το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα παραμείνει στον Πειραιά, βαδίζοντας στα… χνάρια του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως σημειώνει και η L’ Equipe.

Το δημοσίευμα για τον Μαρτίνς

«Ενώ το έργο του επαινείται από ολόκληρο τον σύλλογο, ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να παρατείνει το συμβόλαιό του για δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο και τον ελληνικό τύπο.

Στο τέλος του Ιουνίου, ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος εντάχθηκε στο σύλλογο το καλοκαίρι του 2018, θα επιτύχει ένα μικρό κατόρθωμα, αφού θα γίνει ο πρώτος προπονητής που ολοκλήρωσε δύο πλήρεις σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά από το Έρνεστο Βαλβέρδε (2010-2012). Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας του κορονοϊού, ο Ολυμπιακός βρισκόταν 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις