Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον ταλαντούχο Κινκουέ, «άκυρο» της Κορίνθιανς για Πιτόν

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον ταλαντούχο Κινκουέ, «άκυρο» της Κορίνθιανς για Πιτόν
ΦΩΤΟ YouTube Video

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε μία μετεγγραφή – επένδυση αφού συμφώνησε με τον 19χρονο στόπερ Ετιέν Κινκουέ της Ίντερ, ενώ βραζιλιάνικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στην Κορίνθιανς για τον Λούκας Πιτόν.

Τον 19χρονο στόπερ Ετιέν Κινκουέ από την Ίντερ αναμένεται να αποκτήσει άμεσα ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για μία μετεγγραφή με το βλέμμα στο μέλλον με τον, ύψους 1,95 μ. Καμερουνέζο -με γαλλικό διαβατήριο- παίκτη να αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (29/8) ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Η Ίντερ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από τους νέους της Τρουά με 400 χιλ. ευρώ, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να έχει 53 εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα των «νερατζούρι», σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μέου Τιμάο, ανέφερε σήμερα (28/8) πως η Κορίνθιανς απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον μέσι, Λούκας Πιτόν. Για τον παίκτης, που έχει συμβόλαιο ως και τον Δεκέμβριο του 2022 ενδιαφέρονται ακόμα η Κάλιαρι και η Φιορεντίνα, βάση του ρεπορτάζ, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ισχύει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Τέλος, όσον αφορά τις αποχωρήσεις, φέρεται υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λέγκια για έναν εκ των Γιάννη Μασούρα και Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση για τον Νίκολα Τσούμιτς ύψους 600.000 ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις