Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Έκραξαν” Λεάλι, παρακάλεσαν Ρομπέρτο, θα… δουν Καπίνο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Λεάλι ήταν ο μεγάλος -αλλά αρνητικός- πρωταγωνιστής των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας. Ο Ιταλός πορτιέρε χρεώθηκε το κυριότερο μέρος του αποκλεισμού των “ερυθρόλευκων” (4-1) και οι εκνευρισμένοι οπαδοί των Πειραιωτών… ανέλαβαν δράση.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση στους “8” του Europa League, αλλά απογοήτευσε κόντρα στους… 10 παίκτες της Μπεσίκτας και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1, που τον “πέταξε” εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι” απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, που όμως εστίασαν -δικαιολογημένα- την.. οργή τους στον Νικόλα Λεάλι. Ο Ιταλός πορτιέρε ήταν τραγικός και στις δυο αναμετρήσεις, με πολλά Μέσα από το εσωτερικό και το εξωτερικό να αναφέρουν πως αυτός έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γκιουνές.

Ο Λεάλι συγκέντρωσε το “κράξιμο” των φίλων του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι οπαδοί της Μπεσίκτας τον… αποθέωσαν. Τα ποσταρίσματα “Νέος Κοστάνζο”, “μην παίξεις ξανά” και “γύρνα σπίτι σου” είναι τα πιο “light”.

Την ίδια ώρα, η σύγκριση με τον πρώην “κέρβερο” της “ερυθρόλευκης” εστίας, Ρομπέρτο, ήταν αναπόφευκτη, ενώ τα σχόλια του σε φωτογραφία του στο Instagram ήταν άμεσα.

“Ρομπέρτο, σε παρακαλώ, γύρνα στον Ολυμπιακό. Ο Λεάλι ντροπιάζει το επάγγελμά σου”, “Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Υποφέρουμε” και “Γύρνα πίσω, ο άλλος δεν πιάνει ούτε υπονοούμενο” είναι μερικά από αυτά.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στις ελληνικές υποχρεώσεις και στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκεί αναμένεται να δούμε την επιστροφή του Στέφανου Καπίνο κάτω απ’ τα δοκάρια. Ο Λεάλι φέρεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ο διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί… μονόδρομο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που έχει να αγωνιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου και το 2-0 με τη Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε