Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εκτός για Άρη ο Τιάγκο που οδεύει προς Γκιμαράες σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Εκτός για Άρη ο Τιάγκο που οδεύει προς Γκιμαράες σύμφωνα με τους Πορτογάλους
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Τιάγκο Σίλβα για το αποψινό (21:00) φιλικό που δίνει ο Ολυμπιακός με τον Άρη, με πορτογαλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την Γκιμαράες για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εκτός αποστολής και ο Πέπε.

Στην Γκιμαράες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (14/7) δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola», τονίζοντας βέβαια πως η μετεγγραφή αυτή δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Μάρκους Έντουαρντς που επιχειρεί να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. 

Το γεγονός πάντως πως ο Τιάγκο έμεινε εκτός αποστολής από το αποψινό φιλικό με τον Άρη, πιθανώς να έχει να κάνει με όσα γράφουν οι Πορτογάλοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως άφησε εκτός αποστολής και τον Πέπε που επίσης έχει ακουστεί ως έμψυχο αντάλλαγμα για να αποκτηθεί ο Μάρκους Έντουαρντς, αν και η «Α Bola» σημειώνει χαρακτηριστικά: «H Βιτόρια Γκιμαράες θέλει να εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πιθανή μεταγραφή του Μάρκους Έντουαρντς, δίνοντας πολύ μεγαλύτερη βάση στα χρήματα που θα εισπράξει παρά στα έμψυχα ανταλλάγματα». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις