Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εκτός ο Παπανικολάου και δύσκολα ο Βεζένκοφ με τον Παναθηναϊκό – Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Ολυμπιακός: Εκτός ο Παπανικολάου και δύσκολα ο Βεζένκοφ με τον Παναθηναϊκό – Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει και στον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έχει λιγοστές ελπίδες να προλάβει την τελευταία στιγμή να βρεθεί στη 12άδα, όπως επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του για το ματς, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε και στην απουσία του Νέντοβιτς από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ πριν τη συνέντευξη Τύπου, ο ίδιος συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το “παρών” στο ΣΕΦ και μίλησαν και με τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Οτιδήποτε έχει συμβεί πριν από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανένα ρόλο. Είτε κερδίζεις είτε χάνεις πριν από ένα τέτοιο ιδιαίτερο ματς δεν παίζει κανένα ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε τότε με άλλον point guard και άλλον προπονητή. Προφανώς έχει αλλάξει την τακτική του σε άμυνα και επίθεση. Κάθε ματς είναι διαφορετική ιστορία όπως ξέρετε και η ιστορία γράφεται από τους παρόντες. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Όλα τα συστήματα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνουν τους ψηλούς μέσα στην ρακέτα. Πάντα παίζουν short roll στα Pick ‘N Roll και αυτό σημαίνει ότι έχουν δύο παίκτες που είναι και αρκετά ψηλοί μέσα στο ζωγραφιστό. Οπότε είναι φυσιολογικό που είναι 2οι στην Euroleague σε επιθετικά ριμπάουντ καθώς οι ψηλοί τους σκοράρουν το 48% των πόντων της ομάδας. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ομαδικά».

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Μιλάμε για 20 κατοχές ανά ματς που ο Νεμάνια Νέντοβιτς παίρνει και αποφασίζει οπότε στο αυριανό ματς θα τις πάρουν κάποιοι άλλοι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με την ίδια νοοτροπία που έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Κάτας θέλει την ομάδα του να εκτελέσει σε άμυνα και επίθεση. Η απουσία του Νέντοβιτς είναι σίγουρα σημαντική αλλά σας είπα ότι τις 20 αποφάσεις-επιλογές του θα τις πάρει κάποιος άλλος».

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις