Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έμεινε ελεύθερος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ολυμπιακός: Έμεινε ελεύθερος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Το νέο σταθμό της καριέρας του μπορεί να ψάξει πλέον ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο 24χρονος φόργουορντ αποχώρησε τυπικά από τον Ολυμπιακό – Δεν είναι απίθανο, οι δυο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όπως έγινε γνωστό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου κι έτσι ο 24χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος.

Ο Χαραλαμπόπουλος δεν μπόρεσε να πείσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και από τη στιγμή που η παραμονή του στην ομάδα θα του έδινε για μια σεζόν 250.000 ευρώ, κρίθηκε προτιμότερο οι… δρόμοι τους να χωρίσουν.

Την περσινή σεζόν ο Χαραλαμπόπουλος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας 7,5 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο και μέτρησε 2,5 πόντους και 0,6 ριμπάουντ ανά ματς.

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τον παίκτη σε νέα βάση και μία υπογραφή νέου συμβολαίου (με λιγότερα χρήματα).

Ο διεθνής φόργουορντ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2019 και την πρώτη σεζόν του συμβολαίου του αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις