Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Εμενίκε και με τη… βούλα! [vid]

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό. Οι πρώτες δηλώσεις του Νιγηριανού επιθετικού ως παίκτης των “ερυθρόλευκων”,

Ο Εμάνουελ Εμενίκε πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εμάνουελ Εμενίκε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Εμενίκε τόνισε: “Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους!””.

Ο Εμενίκε γεννήθηκε το 1987 στην Οτουότσα της Νιγηρίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα Ντέλτα Φορς. Συνέχισε στην Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και από εκεί το 2009 πήρε μεταγραφή για την τουρκική Καραμπουκσπόρ. Το 2011 αγωνίστηκε στη Σπάρτακ Μόσχας και το 2013 πήγε στη Φενρεμπαχτσέ.

Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε το πρώτο μισό στην Αλ Αΐν και το δεύτερο μισό στη Γουέστ Χαμ και πέρυσι επέστρεψε στη Φενέρ. Είναι 37 φορές διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας, με την οποία έχει πετύχει 9 γκολ.

Δείτε το βίντεο που “ανέβασε” η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Εμενίκε να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως το νέο μέλος των “ερυθρόλευκων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε