Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός εναντίον ΚΕΔ και ΕΟΚ: «Τα ψωμιά σας τέλειωσαν»

Ολυμπιακός εναντίον ΚΕΔ και ΕΟΚ: «Τα ψωμιά σας τέλειωσαν»
ΦΩΤΟ Intime

Στην επίθεση πέρασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ, με αφορμή τον ορισμό των τελικών της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό.

Η απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού στην ένσταση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με όσα έγιναν στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών, και η απόφαση της ΕΟΚ να επναληφθεί το ματς ορίζοντας εκ νέου τη σειρά των αγώνων, εξόργισε τους Πειραιώτες, που άσκκσαν κριτική μ΄σω πολύ σκληρής ανακοίνωσης.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 20/5 στις 12:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ SPORTS 2.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Τελειώνουν οι τελικοί με τον Π.Α.Ο, σηκώνουμε το πρωτάθλημα και ασχολούμαστε μόνο με την τιμωρία των άθλιων. Τα ψωμιά σας τελείωσαν και μαζί η διαβρωμένη παρουσία σας στο όμορφο αυτό άθλημα. Περιμένουμε συνέχεια στην παρανομία σας, αλλά ο ιδρώτας των κοριτσιών μας θα σας κερδίσει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είναι συμπαγής, ενιαίος και ξέρει πάντα τι κάνει. Ο χορός του Ζαλόγγου είναι η μοίρα σας, αλλιώς ο Καιάδας σας αναμένει….».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις