Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ενοχλημένος κι ο Μαρτίνς! “Άσχημο να γίνονται αυτά στο Champions League” (video)

Ολυμπιακός: Ενοχλημένος κι ο Μαρτίνς! “Άσχημο να γίνονται αυτά στο Champions League” (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, έχοντας πολλά παράπονα και από τον διαιτητή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι εκνευρισμένος γενικότερα με την κατάσταση που επικράτησε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για πολλά φάουλ εναντίον τους, αλλά και για… έλλειψη σε μπάλες, πράγμα ανεπίτρεπτο για το Champions League, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

“Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν δημιουργικοί, κάναμε ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε. Επί της ουσίας η Μαρσέιγ δύο φάσεις έκανε, τα πέναλτι. Εμείς κάναμε το πρώτο πέναλτι με το οποίο τιμωρηθήκαμε. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Τιμωρηθήκαμε για αυτά που έχουν συμβεί. Θα θέλαμε να είχαμε ξεμπερδέψει με την πρόκριση στο Europa από τώρα. Είναι όλα ανοικτά, έχουμε τιμωρηθεί όμως για το πρώτο πέναλτι”.

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Ραφίνια! “Ήμουν σίγουρα εκτός περιοχής” (video)

Για τον διαιτητή: “Ο διαιτητής έδινε φάουλ με το παραμικρό εναντίον μας και κίτρινες κάρτες. Είναι επίσης άσχημο στην πιο σημαντική διοργάνωση να μην υπάρχουν μπάλες σε κρίσιμες στιγμές. Έγιναν πολλές διακοπές μετά το 2-1, αδικαιολόγητες. Είμαστε λυπημένοι. Ο αγώνας με την Πόρτο είναι τελικός, από εμάς εξαρτάται, θα τα δώσουμε όλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις