Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επαφές με Σεβίλλη για Λόπες και προσπάθεια για Ενκουντού

Ολυμπιακός: Επαφές με Σεβίλλη για Λόπες και προσπάθεια για Ενκουντού
ΦΩΤΟ youtube

Ανοιχτή παραμένει η περίπτωση του Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει ούτε την περίπτωση του Ενκουντού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει στη απόκτηση εξτρέμ με το όνομα του Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης να επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται σε επαφές με την ισπανική ομάδας για τον Πορτογάλο εξτρέμ, του οποίου πάντως το συμβόλαιο είναι «τσουχτερό» αφού φέρεται να αμοίβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προσπάθεια για δανεισμό του Ενκουντού από την Μπεσίκτας, αφού σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, η τουρκική ομάδα συζητά την παραχώρησης του παίκτη, έχοντας συγκεκριμένες απαιτήσεις όμως στην οψιόν αγοράς που θα μπει, ενώ ποτέ δεν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, όπως ανέφεραν τουρκικά δημοσιεύματα σήμερα το πρωί. 

Στα υπόλοιπα μέτωπα αναμένονται εξελίξεις με την μετεγγραφή του Ζοσέ Σα στη Γουλβς με τους Βάτσλικ και Μπιζότ να παραμένουν οι πρώτοι στη λίστα των αντικαταστατών, ενώ έγιναν επαφές με τον Χοακίν Πικέρες της Πενιαρόλ για την θέση του αριστερού μπακ, αλλά όλα είναι ανοιχτά αφού υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα για την συγκεκριμένη θέση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις