Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επεισόδιο Τσέρι – Μπόλντγουιν! Τελειώνει ο πρώτος, επιστρέφει ο Χαραλαμπόπουλος

Ολυμπιακός: Επεισόδιο Τσέρι – Μπόλντγουιν! Τελειώνει ο πρώτος, επιστρέφει ο Χαραλαμπόπουλος
ΦΩΤΟ intime

Σημαντικό πειθαρχικό παράπτωμα από τον Γουίλ Τσέρι στη σημερινή (06.01.2020) προπόνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μετράει ώρες ο Αμερικανός – Πολύ πιθανή η επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν άμεσα στο ρόστερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Γουύλ Τσέρι να υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα και να ανοίγει… ορθάνοικτη την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε “χοντρό” επεισόδιο με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν στην προπόνηση της Δευτέρας (06.01.2020), μετά από άμυνα που του έκανε, με τους “ερυθρόλευκους” να θεωρούν τον πρώτο υπεύθυνο.

Ο 28χρονος Τσέρι αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον Γουίλι Ριντ, που “μπλέχτηκε” στο συγκεκριμένο συμβάν.

Θυμίζουμε ότι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να διακόψουν το δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον Ιωνικό Νικαίας. Παράλληλα, η ομάδα του Κεμζούρα εμφανίζεται να ψάχνει στην… αγορά για γκαρντ που θα μπορεί να παίζει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση, κάτι που με την διαφαινόμενη απομάκρυνση του Τσέρι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συμβεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις