Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μαντί Καμαρά – Φέρνει χρήματα ο Χένρι Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Μαντί Καμαρά – Φέρνει χρήματα ο Χένρι Ονιεκούρου
Intime.gr

Ο Μαντί Καμαρά και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν πως ο Χένρι Ονιεκούρου θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία των Πειραιωτών.

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε την Παρασκευή (30.06) στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από μια βαριά θλάση που υπέστη στο τέλος της σεζόν με τη Ρόμα.

Ο μέσος από τη Γουινέα επέστρεψε, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ και να αποφασιστεί αν θα πάει στην Αυστρία για την προετοιμασία των Πειραιωτών. Ο παίκτης σίγουρα θα αξιολογηθεί από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποί του Καμαρά έχουν δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Ιταλίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας. Μια ενδεχόμενη πώλησή του θα φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο, φαίνεται πως θα συμβεί στην περίπτωση του Χενρί Ονιεκούρου. Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα, η Άδανα Ντεμίρσπορ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Χένρι Ονιεκούρου καταβάλλοντας στον Ολυμπιακό 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε τη σεζόν 2022-23 σε 28 αγώνες του πρωταθλήματος της Τουρκίας, πετυχαίνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις