Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επίσημος ο δανεισμός του Νταμπό στον Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Επίσημος ο δανεισμός του Νταμπό στον Λεβαδειακό
ΦΩΤΟ Intime

Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό αποκτήθηκε πριν ένα χρόνο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σαν επένδυση για το μέλλον και αφού δεν βρήκε χώρο στην πρώτη ομάδα, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νταμπό και συμφώνησε με τον Λεβαδειακό για το δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν κι επίσημα το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στον Λεβαδειακό ο Νταμπό

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο42.

Αμπντουλαγιέ καλωσήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις