Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ με… φόντο τη Γουλβς!

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ με… φόντο τη Γουλβς!
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και διαμαρτύρεται για τις ημερομηνίες που οδηγούν στο αγωνιστικό κλείσιμο της χρονιάς και που του φέρνουν… πρόβλημα, ενόψει του αγώνα με τη Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός έστειλε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολή σε έντονο ύφος σχετικά με τις ημερομηνίες για το κλείσιμο της χρονιάς. Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται για την εισήγηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν στις 31 Ιουλίου.

Με την επιστολή του, που κοινοποιήθηκε και στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της UEFA, Πέτερ Φούσεκ, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην κλείσει η περίοδος πριν το ματς με τη Γουλβς.

Σε εκείνη την περίπτωση, τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου και είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα (Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης), θα μείνουν εκτός της ρεβάνς των “16” του Europa League (τα συμβόλαια αυτά θα εκπνεύσουν την 1η Αυγούστου).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο πλάνο έρχεται σε αντίθεση με όσα συμφωνήθηκαν πριν μια βδομάδα στη Λίγκα και τους πλήττει άμεσα όσον αφορά στους ευρωπαϊκούς τους στόχους.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες κατηγορούν την ΕΠΟ ότι είναι «δόλια» η αιτιολογία ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ημερομηνίες της επόμενης μετεγγραφικής περιόδου και προαναγγέλλουν ότι σε περίπτωση που ληφθεί τελικά η συγκεκριμένη απόφαση, θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Από την μεριά της, η ΕΠΟ τόνισε πως δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθηθεί μία ελληνική ομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν πάνω σε αυτήν την συζήτηση αλλά βέβαια εκτός των άλλων σε αυτές τις περιστάσεις έχει βασικό λόγο και η UEFA.

Επίσης, στον Ολυμπιακό δεν άρεσε και η ημερομηνία που επελέγη να γίνει η ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 24 Ιουνίου). Τρεις μέρες νωρίτερα (21/6) θα έχει προηγηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα play off, ενώ στις 28/6 το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα play off

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία “καυτά” παιχνίδια σε οκτώ μέρες, ενώ στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΟΚ θα είχε στις 20/6 ματς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, στις 24/6 τον Ολυμπιακό και στις 28/6 τον Άρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις