Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, αγωνία για Γκος

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Εκτός ο Μιλουτίνοφ, αγωνία για Γκος

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τέλος φέτος στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αδυνατεί από το ξεκίνημα της σεζόν να δουλέψει κανονικά με όλους τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει να ζει με τα προβλήματα του και μετά το σπουδαίο διπλό επί της Μακάμπι, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (16/11, 21:15)  με στόχο μια δεύτερη διαδοχική νίκη και 5η στο σύνολο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα βρίσκεται εκτός δωδεκάδας για μία ακόμη φορά απέναντι στη σερβική ομάδα. Ο τραυματισμός του Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος απέναντι στους Ισραηλινούς στη «Χάλα Πιονίρ» αφήνει ερωτήματα όσον αφορά στη συμμετοχή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία με την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από τη Σερβία, αλλά στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα.

Δεδομένη είναι η απουσία του Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στη Μακάμπι ο Λουκ Σίκμα και είναι έτοιμος να ενισχύσει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού. 

 

Δεδομένη είναι η απουσία του Σακίελ ΜακΚίσικ, ενώ επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς κόντρα στη Μακάμπι ο Λουκ Σίκμα και είναι έτοιμος να ενισχύσει και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις