Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποθέωσε τους Πειραιώτες πριν τη μονομαχία τους

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποθέωσε τους Πειραιώτες πριν τη μονομαχία τους

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας συγκρούονται αύριο (16/11) στο Φάληρο για την Euroleague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ομάδα με τεράστια ποιότητα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου δήλωσε για τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο: «Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που γνωρίζουμε την ποιότητά της, πέρυσι ήταν οι φιναλίστ. Ίσως δεν έχουν καλά αποτελέσματα τελευταία, όμως έχουν τεράστια ποιότητα και μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γιάγκο Ντος Σάντος επισήμανε: «Είναι ένα δύσκολο ματς στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μία τρομερή ατμόσφαιρα και φιλάθλους, μία εξαιρετική ομάδα. Αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, η προσπάθεια που κάνουμε μεγάλη και πιστεύω πως το κλειδί, όπως με την Φενέρ, θα είναι η άμυνα, η επίθεση θα έρθει μόνη της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις