Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έσπασε τη μύτη του ο Έσε

Ολυμπιακός: Έσπασε τη μύτη του ο Έσε
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του Europa League, σε ένα ματς που έχασε στην αρχή του αγώνα και τον Σαντιάγκο Έσε.

Μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έσε δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα στο πρόσωπο και ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε πολύ για τη φάση, αλλά ο διαιτητής δεν τιμώρησε καταλλήλως τον παίκτη της Φράιμπουργκ και μάλιστα δεν έδωσε καν φάουλ. Ο Αργεντινός μέσος όμως, δεν κατάφερε να συνεχίσει το ματς και ο ίδιος αποκάλυψε αργότερα, ότι έχει σπάσει τη μύτη του.

Οι δηλώσεις του Έσε

“Έχω σπάσει τη μύτη μου. Πονάω αρκετά και είμαι αρκετά θυμωμένος και απογοητευμένος γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα πήγαινε πολύ καλά και ένιωθα δυνατός. Προσπάθησα να συνεχίσω αλλά δεν μπόρεσα γιατί ένιωθα ζαλάδες και έπρεπε να αντικατασταθώ.

Ξέρω ότι δεν δόθηκε τίποτα και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Παρόλο που από τη στιγμή που τραυματίστηκα και μετά για μισό λεπτό άρχισα κάπως να χάνω την επαφή μου και να ζαλίζομαι και δεν έδωσα πάρα πολλή σημασία εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο μετά όταν ξαναείδα τη φάση, είδα ότι ήμουν ο πρώτος στην μπάλα και δεν είναι ότι ήθελα να ζητήσω κάρτα ή αποβολή γιατί ήξερα ότι ο αντίπαλός μου δεν το έκανε επίτηδες. Ξέρω πως δεν υπήρχε κακή πρόθεση ωστόσο ήταν ξεκάθαρο φάουλ γιατί είχα φτάσει πρώτος στην μπάλα και παρόλο που δεν θέλω να κρατήσω κακία ή να ζητήσω κάτι παραπάνω νομίζω πως ήταν φάουλ και το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις