Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έτσι θα γιορτάσει το 45ο πρωτάθλημα! Η παρουσίαση της φιέστας (video)

Ολυμπιακός: Έτσι θα γιορτάσει το 45ο πρωτάθλημα! Η παρουσίαση της φιέστας (video)
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τρία χρόνια και την Πέμπτη (16.07.2020) αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο θα… γιορτάσει το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, εν μέσω πανδημίας.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και Αστέρης Κούτουλας (καλλιτέχνης διεθνούς βεληνεκούς) παρουσίασαν το πρόγραμμα της φετινής φιέστας του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του!

Ολυμπιακός: Βλέπει Ράφαελ για αντικαταστάτη του Ελαμπντελαουί

Η φιέστα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (19.07.2020) μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superlegue. Όπως τονίστηκε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο κόσμος θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο και να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Κούτουλας, στόχος όλης αυτής της ιδέας είναι «να γκρεμίσουμε το «τείχος» της πανδημίας» κάνοντας κι έναν παραλληλισμό με τη χαρά που του δημιούργησε η πτώση ενός άλλου τείχους, επίσης θανατηφόρου, αυτό του Βερολίνου.

Σε ρυθμούς φιέστας θα κινηθεί και ο Πειραιάς, ενώ οι μουσικές που θα κυριαρχούν θα είναι από τους δύο πιο εμβληματικούς Έλληνες συνθέτες, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκη, με τα τραγούδια τους από τις δύο πιο εμβληματικές ταινίες «Ποτέ την Κυριακή» και «Ζορμπάς» που έχουν ταξιδέψει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις