Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ο Μπογκντάνοβιτς αποθέωσε τον Σπανούλη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, λίγη ώρα μετά την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Final Four της Euroleague.

Ο Σέρβος γκαρντ της τουρκικής ομάδας αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με τον οποίο θα συγκρουστεί αύριο (21/5, 21:00), με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

“Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πολλά Φάιναλ Φορ, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς. ‘Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά”, τόνισε αρχικά ο Μπογκντάνοβιτς και πρόσθεσε:

“Ο Σπανούλης ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Στον ημιτελικό έκανε ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε