Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του ΠΑΣ πριν τον τελικό Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του ΠΑΣ πριν τον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ρέντη, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με 3-4-3 και τους Αλέν στο τέρμα, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στην μεσαία γραμμή και τους Φορτούνη, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης το πέτυχε ο Χασάν στο 87′, με το παιχνίδι να μην έχει πολλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες.

Να σημειωθεί ότι ο Άλεν αντικαταστάθηκε στο 9′ από τον νεαρό Καραργύρη, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να αποχωρεί λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (9′ Καραργύρης), Ραντζέλοβιτς, Μπα, Παπαδόπουλος (63′ Τοροσίδης), Σισέ, Μασούρας, Γκιλιέρμε (45′ Καμαρά), Μπουχαλάκης (45′ Καφού), Φορτούνης (45′ Χασάν), Βαλμπουενά (63′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (76′ Μπρούνο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (66′ Γιαννίκογλου), Παντελάκης (66′ Πανουργιάς), Σάλιακας, Κάργας (82′ Γώγως), Πίρσμαν (58′ Πήλιος), Σιόντης, Φάμπρι (70′ Γροσδάνης), Λώλης (66′ Λιάσος), Νάουμετς (81′ Οικονομόπουλος), Παμλίδης, Λεό (58′ Ελευθεριάδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις