Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ βρίσκονται στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ βρίσκονται στον τελικό του Conference League
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Ο Ολυμπιακός δίνει το μεγάλο τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας και το “παρών” στο γήπεδο δίνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τη σύντροφό του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο NBA, με τους Μιλγουόκι Μπακς και επέστρεψε στην Ελλάδα για τις διακοπές του, αλλά και να συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά. Βρήκε όμως έτσι χρόνο να δει από κοντά και το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα.

Ο “Greek Freak” είχε πάει στο Βερολίνο για τους αγώνες του αδερφού του με τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Euroleague και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του.

Μαζί του στο γήπεδο πήρε έτσι αυτή τη φορά και τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, Μαράια, ενώ καθίσαν μαζί και με τον παλαίμαχο παίκτη του μπασκετικού Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις