Αθλητικά

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Πάνω από 9 χιλιάδες οπαδοί των Ιταλών στον τελικό του Conference League – Γεμίζει και το «Αρτέμιο Φράνκι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League και πάνω από 9.000 οπαδοί της αναμένονται πλέον στην OPAP Arena, ενώ γεμάτο φαίνεται ότι θα είναι και το γήπεδο “Αρτέμιο Φράνκι”.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, σχεδόν 9.500 οπαδοί της Φιορεντίνα θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Conference League, ενώ περίπου 25.000 έχουν ήδη κλείσει θέση για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες στο “Αρτέμιο Φράνκι”.

Θυμίζουμε ότι στην OPAP Arena, οι οπαδοί των δύο ομάδων θα είναι “μοιρασμένοι” με σχεδόν 10.000 από κάθε πλευρά, να δημιουργούν μία… ανταγωνιστική κερκίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Στους 16 του Μουντιάλ η «αλμπισελέστε», κατέβαλε τους απίθανους «μπλε καρχαρίες»
Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά η Αργεντινή βρήκε τις λύσεις από την άμυνα - Επόμενος αντίπαλος της παρέας του Μέσι είναι η Αίγυπτος του Σαλάχ με φόντο την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Lionel Messi έχει μόλις σκοράρει απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι και πανηγυρίζει
5