Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Με προβλήματα για την πρώτη νίκη στο Europa League

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Με προβλήματα για την πρώτη νίκη στο Europa League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/9, 19:45, COSMOTESPORTS 2HD) τη Φράιμπουργκ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών, θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη νίκη εφετινή νίκη του στα Κύπελλα Ευρώπης, απέναντι στην ισχυρή Φράιμπουργκ, που θα τον βάλει ξανά «δυνατά» στο «κόλπο» της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους «λαβωμένους» Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο καταπονημένος απ’ τους σερί αγώνες Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Ρέτσο, ως αριστερό μπακ, ενώ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3.

Δεξί μπακ θα είναι ο Βρσάλικο και οι Σισέ – Μπα θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μπιέλ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, έχοντας απέναντί του τον Μασούρα και τον Ελ Αραμπί να έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή της επίθεσης. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς τους Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και 4ο τον Ντάβιντ Σμάιτς. Στο VAR θα βρίσκονται ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς και AVAR ο Ντράγκοσλαβ Πέριτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις