Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γαλατάσαραϊ: Πρόβλημα με Σπανούλη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε -στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ- πως η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αμφίβολη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε -στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ- πως η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι αμφίβολη.

Ο αρχηγός του του Ολυμπιακού ανέβασε πυρετό κι έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ είναι αμφίβολη. Έτσι, το συγκεκριμένο ήρθε να προστεθεί στα άλλα δυο προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

“Ανοιχτή” είναι και η συμμετοχή του Ντόμινικ Γουότερς, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Σφαιρόπουλου.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Έλληνα τεχνικού:

Για το αν η ήττα στον πρώτο γύρο είναι έξτρα κίνητρο, αλλά και για την κατάσταση του Σπανούλη: “Σίγουρα κανείς δεν ξεχνάει τον πρώτο γύρο. Αλλά δεν μπορούμε να μένουμε εκεί και να δούμε το παιχνίδι εκδικητικά. Πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Στο άλλο ερώτημά σας, όντως τον Σπανούλη δεν θέλαμε τον πιέσουμε και γι’ αυτό έκατσε περίπου 28 ημέρες εκτός. Είναι λογικό να μην έχει ρυθμό αμέσως, ύστερα από μία τέτοια απουσία. Σιγά σιγά θα βρει τον ρυθμό του. Το σημαντικό είναι να είναι υγιής. Αυτή τη στιγμή έχει πυρετό και δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι“. 

Για τους τραυματίες: “Και τους δύο θα τους δει ο γιατρός και θα τους δούμε και εμείς στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω. Θεωρώ ότι του Λοτζέσκι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Γουότερς με την Νταρουσάφακα έπαθε ένα διάστρεμμα. Δεν ήταν στο 100% αλλά ήθελε να παίξει. Μπράβο του που παρόλο δεν ήταν έτοιμος, ήθελε να παίξει, αλλά γι’ αυτό δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ. Ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση. Αν κάνει, πιστεύω ότι θα παίξει. Αν δεν κάνει, δεν νομίζω ότι θα παίξει“.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε