Αθλητικά

Ολυμπιακός για Παπασταθόπουλο κι Αραούχο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, μετά και το δεύτερο παιχνίδι με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, αρκετοί στην ομάδα του Ολυμπιακού θεωρούν ότι η ιδανικότερη λύση για την άμυνα, εφόσον αποχωρήσει ο Σεμέδο, θα ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 

Οι πιθανότητες, πάντως, να προχωρήσει η μεταγραφή είναι ελάχιστες, αφού ο διεθνής Έλληνας στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Στο μεταξύ, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως προτάθηκε στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ, μετά από έναν ακόμη δανεισμό του στην ΑΕΚ, επέστρεψε στη Λας Πάλμας, η οποία φέρεται να τον παραχωρεί για να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Ο κος Γραμμάριος», τα 5-6 σφυρίγματα για 10.000 ευρώ – Νέες αποκαλύψεις για Λιόλιο, Τσαρούχα και Παπαπέτρου
Είχε σχολιάσει ότι εμπιστευόταν συγκεκριμένους διαιτητές που μπορούσαν να φέρουν εις πέρας σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια, ήτοι να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις σε παιχνίδια-ντέρμπι
Φωτό αρχείου EUROKINISSI
Σάλος για τα στημένα στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ: «Έχει στηθεί μία τεράστια βιομηχανία παραγωγής μορίων για τις πανελλαδικές»
Οι μαθητές Γ’ Λυκείου δεν μονομαχούσαν μόνο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά και για την μοριοδότηση που θα τους βοηθούσε να μπουν στα πανεπιστήμια
Σάλος για τα στημένα στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ: «Έχει στηθεί μία τεράστια βιομηχανία παραγωγής μορίων για τις πανελλαδικές»
Αυτοί είναι οι 49 αγώνες που ερευνώνται για τα στημένα - Η επιστολή του ανακριτή προς την Επιτροπή Παιγνίων
Ο ανακριτής ζητά να πληροφορηθεί αν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, που καλύπτουν τη δεκαετία 2016 - 2026, προσφέρονταν για στοιχηματισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
Μπάλα μπάσκετ 14