Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γουλβς: Χορεύοντας με τους “Λύκους”!

Ολυμπιακός – Γουλβς: Χορεύοντας με τους “Λύκους”!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00, LIVE από το Newsit.gr, Cosmote Sports 2, YouTube) τη Γουλβς για το πρώτο ματς της φάσης των “16” του Europa League, στο άδειο -λόγω κορονοϊού- “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισης στα προημιτελικά.

Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Europa League απέναντι στην Γουλβς. Οι Πειραιώτες θα στερηθούν τον κόσμο τους, καθώς το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα είναι άδειο λόγω του κορονοϊού. Η Γουλβς μπορεί να μην έχει το όνομα της Άρσεναλ αλλά ποιοτικά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Κώστα Φορτούνη, καθώς έληξε το πειθαρχικό θέμα που τον άφησε εκτός. Αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Ποντένσε, που επιστρέφει στον Πειραιά και όπου στον πρώτο γύρο ήταν ένας από τους πολυτιμότερος παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου παραδέχτηκε ότι ο κόσμος θα λείψει στην ομάδα, μιας και όλοι γνωρίζουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πάντως θα βρεθούν έξω από το πάρκινγκ, προκειμένου να αποθεώσουν την ομάδα κατά την είσοδό της στο γήπεδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις