Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την μετεγγραφή του Δημήτρη Πινακά στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την μετεγγραφή του Δημήτρη Πινακά στους «ερυθρόλευκους»
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε για τους παίκτες που θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Πινακάς δεν είναι μέσα σε αυτούς αφού έχει συμφωνηθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Πινακάς, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ, τόσο ο Έλληνας επιθετικός όσο και η οι «βυσσινί» έχουν με συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, ώστε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», γι’ αυτό και δεν συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν που παρουσίασαν σήμερα (23/7) οι Θεσσαλοί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού. Στην θέση του Δημήτρη Πινακά η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη κλείσει αξιόλογο και σε πολύ καλή ηλικία ποδοσφαιριστή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις