Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η άφιξη του Ραμόν Ράμος Λίμα και οι υπόλοιπες κινήσεις

Ολυμπιακός: Η άφιξη του Ραμόν Ράμος Λίμα και οι υπόλοιπες κινήσεις
youtube

Ο Ολυμπιακός κινείται μετεγγραφικά. Στην Αθήνα θα βρεθεί μέσα στην ημέρα ο Ραμόν Ράμος Λίμα, προκειμένου να κλείσει το θέμα του αριστερού μπακ και τυπικά. Τα δεδομένα για εξτρέμ και φορ, αλλά και οι αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Φλαμένγκο, Ραμόν Ράμος Λίμα. Μετά την απόκτηση του Ρόντινεϊ -για το δεξί άκρο της άμυνας- οι “ερυθρόλευκοι” στράφηκαν στην Βραζιλία για να ενισχυθούν και στο αριστερό άκρο, φτάνοντας σε συμφωνία για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα αναχώρησε από την πατρίδα του, θα φτάσει σήμερα (20.01) στην Ελλάδα και η μετεγγραφή του θα ολοκληρωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις, λογικά το Σάββατο. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τη Φλαμένγκο για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του για 1,25 εκατ. ευρώ.

Ο 21χρονος μπακ βρίσκεται σε κατάσταση να αγωνιστεί. Αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των Πειραιωτών και να τεθεί στην διάθεση του Μίτσελ.

Αυτή όμως δεν αποκλείεται να μην είναι η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού, αφού φαίνεται πως είναι ανοιχτό το θέμα απόκτησης εξτρέμ και φορ. Όπως όμως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται να γίνει μετεγγραφή εάν δεν πρόκειται για παίκτες που είναι σίγουρο πως θα ικανοποιούν τον Μίτσελ και μελλοντικά.

Σε ό,τι αφορά στις αποχωρήσεις, ο Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται πως οδεύει προς την Σταντάρ Λιέγης, με τη μορφή δανεισμού, ενώ στασιμότητα παρατηρείται στις υποθέσεις των Παπέ Αμπού Σισέ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Ο Ντόρον Λάιντνερ δόθηκε δανεικός στην Αούστρια Βιέννης χωρίς οψιόν αγοράς, την ώρα που ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φαίνεται πως έχει μπει στο “στόχαστρο” τουλάχιστον δύο αραβικών ομάδων.

Η διοίκηση των Πειραιωτών από την πλευρά της, θα περιμένει προτάσεις για τον 29χρονο παίκτη, ώστε να τις αξιολογήσει και να αποφασίσει το αν θα τον παραχωρήσει. Ο Μπουχαλάκης έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις