Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η δύσκολη προσπάθεια για να επαναφέρει στην ομάδα τον Ντάνιελ Ποντένσε

Ολυμπιακός: Η δύσκολη προσπάθεια για να επαναφέρει στην ομάδα τον Ντάνιελ Ποντένσε
Reuters

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά την ίδια στιγμή, στο φινάλε της μετεγγραφικής δραστηριότητας για παίκτες που μπορεί να δηλώσει στην Ευρώπη, προσπαθεί για την επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε.

Μια μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως προσπαθεί να πετύχει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες. Όπως ακούστηκε στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”, οι Πειραιώτες καταβάλουν προσπάθεια για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε της Γουλβς.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πορτογάλο εξτρέμ, με την περίπτωση όμως να μην είναι εύκολη, μιας και για τον Ποντένσε ενδιαφέρεται ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Ο παίκτης, πάντως, φέρεται να κοιτάζει θετικά, το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Πειραιώτες.

Να αναφέρουμε ότι η μετεγγραφή του Στέφαν Γιόβιτς είναι λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, αφού ο Μαυροβούνιος επιθετικός πέρασε τα ιατρικά, και πλέον απομένει το τυπικό το θέμα της ανακοίνωσής του.

Υπενθυμίζεται ότι η μετεγγραφική περίοδος για τις ελληνικές ομάδες εκπνέει στις 11 Σεπτεμβρίου. Απόψε ολοκληρώνεται η προθεσμία των ομάδων για να δηλώσουν παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις