Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Η Λιόν έχει κάνει πρόταση για τον Μαντί Καμαρά» αναφέρουν στη Γαλλία

Ολυμπιακός: «Η Λιόν έχει κάνει πρόταση για τον Μαντί Καμαρά» αναφέρουν στη Γαλλία

Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού εμφανίζεται να έχει μπει στο “στόχαστρο” της Λιόν. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει κάνει και πρόταση στους Πειραιώτες.

Μετά το δανεισμό του στη Ρόμα, ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας και εντυπωσίασε με την παρουσία του, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μένει ικανοποιημένος και -μάλιστα- να τον χρησιμοποιεί βασικό στα ματς με την Γκενκ.

Ο 26χρονος μέσος φαίνεται πως “τράβηξε” και πάλι το ενδιαφέρων ομάδων από το εξωτερικό, καθώς δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Λιόν προσφέρει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του αμυντικού μέσου από την Γουινέα.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Λιόν έχει κάνει πρόταση για τον αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά.Ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γουινέα, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Ρόμα, η οποία δεν άσκησε την οψιόν για την αγορά του. Η Λιόν θα μπορούσε να τον πάρει με 5.000.000 ευρώ και εξετάζει την ευκαιρία αυτή», αναφέρει το δημοσίευμα του «Goneback».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις