Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη που πώρωσε τους ποδοσφαιριστές

Ολυμπιακός: Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη που πώρωσε τους ποδοσφαιριστές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο του Ρέντη μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Η ομιλία που πώρωσε τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε σίγουρος για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, με την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε αναφορά και στον Μίτσελ: «Έχουμε μια καλή σχέση από την προηγούμενη φορά, συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά μαζί με τον προπονητή και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις