Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η Όσναμπρικ απέκτησε τον Θανάση Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: Η Όσναμπρικ απέκτησε τον Θανάση Ανδρούτσο
youtube_grab

Ο Θανάσης Ανδρούτσος “αποχαιρέτησε” τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και την Όσναμπρικ.

Στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Ανδρούτσος. Η Όσναμπρικ απέκτησε τον 26χρονο μπακ-χαφ του Ολυμπιακού με κανονική μετεγγραφή.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, “μετρώντας” με την πρώτη ομάδα 121 εμφανίσεις με 5 γκολ και 10 ασίστ

Ο 26χρονος είναι 10 φορές διεθνής και με την Εθνική Ομάδα. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, όπου μέτρησε 31 παιχνίδια με 4 τέρματα.

Στην Όσναμπρικ, ο Ανδρούτσος θα βρει και τον ομογενή, Χαράλαμπο Μακρίδη, τον 27χρονο εξτρέμ που έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή της ομάδας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στην έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να περάσω πολύ χρόνο με την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το δεύτερο μισό της σεζόν στη 2η κατηγορία ξεκινάει σε δύο εβδομάδες, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις