Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η πρώτη διάγνωση για Παπασταθόπουλο και Βρουσάι

Ολυμπιακός: Η πρώτη διάγνωση για Παπασταθόπουλο και Βρουσάι
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός είδε τους Παπασταθόπουλο και Βρουσάι να γίνονται αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Άρη, για τη Superleague. Εκτός αποστολής έμεινε τη… τελευταία στιγμή ο Μπρούμα.

Ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς που αποκόμισαν οι Παπασταθόπουλος και Βρουσάι, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο «Καραϊσκάκης».

Ο Παπασταθόπουλος δέχθηκε χτύπημα (από τον Σεμέδο) στην κάτω γνάθο, έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και έπεσε στο… τέρμα του Άρη, παρουσιάζοντας κάκωση δεξιά ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και είχε θηλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος.

Ολυμπιακός – Άρης: Σοκ με Παπασταθόπουλο, αναγκαστική αλλαγή, με ζαλάδες και πρόβλημα στον ώμο (video)

Ο Bρουσάι έχει κάκωση γόνατος αριστερά και η πρώτη διάγνωση είναι για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και πιθανή διάταση προσθίου χιαστού και τη Δευτέρα θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Πάντως, υπάρχουν ακόμα και φόβοι  για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ολυμπιακός – Άρης: Πάγωσαν οι Πειραιώτες, αποχώρησε με φορείο ο Βρουσάι (video)

Να αναφέρουμε ότι ο Μπρούμα –που ήταν να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Άρη- ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο στο δεξί πόδι και αποφασίστηκε να μείνει εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς (κρίθηκε να μείνει εκτός εικοσάδας και να προφυλαχθεί ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία).

Η Αϊντχόφεν έφτιαξε τη ψυχολογία της ενόψει Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν τις εξετάσεις που θα κάνουν οι παίκτες, για να δουν ακριβώς το χρόνο που θα μείνουν εκτός δράσης, με τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν να βρίσκεται.. προ των πυλών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις