Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής και πάει στον Πειραιά με οκτώ παίκτες

Ολυμπιακός – Ηρακλής: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής και πάει στον Πειραιά με οκτώ παίκτες
Intime.gr

Απορρίφθηκε το αίτημα του Ηρακλή στον ΕΣΑΚΕ, για αναβολή του αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ηρακλής κατέθεσε το συγκεκριμένο αίτημα αφού έκανε προετοιμασία με πολλές απουσίες (υπάρχου δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, τέσσερις παίκτες ασθενείς και ένας τραυματίας), ενώ υπάρχει και ο φόβος της διασποράς της COVID-19 στην ομάδα.

Ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Γηραιού. Η διοργανώτρια αρχή απάντησε στους «κυανόλευκους» ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, καθώς σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, απαιτούνται τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού για να αναβληθεί ένα παιχνίδι.

Έτσι ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να κατέβει στην Αθήνα, αλλά θα έχει στην αποστολή μόλις οκτώ παίκτες: έξι άνδρες, έναν έφηβο κι ένα μέλος της παιδικής ομάδας!

Την αποστολή αποτελούν οι: Γουντς, Χένρι, Σκορδίλης, Γκάρετ, Πετανίδης, Ντολεζάι, ο έφηβος Παναγιώτης Αργυρούλης (16 χρ., 1,94 μ.) και το μέλος της παιδικής ομάδας, Γιάννης Κομνιανίδης (15, 1,81 μ.).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις