Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ισχυροί «μνηστήρες» για Λόπες – «Πόκερ» με την Γκιμαράες για Έντουαρντς

Ολυμπιακός: Ισχυροί «μνηστήρες» για Λόπες – «Πόκερ» με την Γκιμαράες για Έντουαρντς

Πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για τον Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης, ο οποίος αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ενώ η οικονομική διαφορά με την Γκιμαράες για τον Μάρκους Έντουαρντς παραμένει.

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός εξτρέμ από το… πάνω ράφι συνεχίζονται, αλλά οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι δεδομένα δύσκολες και έχουν υψηλό ανταγωνισμό.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, έγραψε στο Twitter πως οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Γαλατασαράι έχουν εκδηλώσει κι αυτές ενδιαφέρον να αποκτήσουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Σεβίλλης Ρόνι Λόπες ως δανεικό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν παράλληλα να πείσουν την Γκιμαράες για την απόκτηση του Μάρκους Έντουαρντς.

Ο Άγγλος εξτρέμ θέλει να μετεγγραφεί στον Ολυμπιακό, αλλά η οικονομική διαφορά με την πορτογαλική ομάδα παραμένει, αφού ζητά 5 εκατ. ευρώ συν τους Τιάγκο Σίλβα και Πέπε για να πει το ναι στην παρα΄χωρηση του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.Συν τοις άλλοις η Γκιμαράες ζητά ως ελεύθερο τον Τιάγκο Σίλβα και το 50% των δικαιωμάτων του Πέπε με τη συμφωνία να μην καλύψει τα συμβόλαια που έχουν οι παίκτες στον Ολυμπιακός, κάτι που κρίνεται υποερβολικό σαν απαίτηση από τους «ερυθρόλευκους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις