Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός και Εφές διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four της Euroleague

Ολυμπιακός και Εφές διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four της Euroleague

Ολυμπιακός κι Εφές Αναντολού συγκρούονται απόψε (19:00, Novasports Prime, LIVE από το newsit.gr) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του ενδέκατου Final Four της Euroleague στην ιστορία του και καλείται να περάσει το υψηλό εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές Αναντολού.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της με την παρουσία της στο Βελιγράδι, ωστόσο τρώγοντας… ανοίγει η όρεξη, με τους Πειραιώτες να θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και να διεκδικήσουν την τέταρτη κούπα της ιστορίας τους.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παραταχθεί με όλα τα όπλα του. Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες θα έχουν και έναν ισχυρό 13ο παίκτη κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο του, ο οποίος θα δώσει βροντερό “παρών” στο Βελιγράδι (11-12.000 οπαδοί του Ολυμπιακού) Αντίθετα, η Εφές Αναντολού θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Κρούνοσλαβ Σίμον.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε Final Four, όμως στην διοργάνωση από το 1994 και έπειτα, έχουν παίξει 48 φορές, με τον Ολυμπιακό να έχει 25 νίκες και την τουρκική ομάδα 23.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτας Βίλιους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις