Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Καμπανάκι» Μαρτίνς στους παίκτες – «Δύσκολο να χτίσεις, εύκολο να γκρεμίσεις»

Ολυμπιακός: «Καμπανάκι» Μαρτίνς στους παίκτες – «Δύσκολο να χτίσεις, εύκολο να γκρεμίσεις»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έντονα προβληματισμένος από την εικόνα χαλάρωσης που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία ματς για τα Play Offs της Superleague και έκρουσε κώδωνα κινδύνου στους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Την απόλυτη συγκέντρωση και αφοσίωση των παικτών του ζήτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να ολοκληρωθεί με κατάκτηση του νταμπλ η σεζόν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τονίζοντας πως είναι πολύ εύκολο να γκρεμιστούν όσα έχτιζαν τόσους μήνες, αν χαλαρώσουν και δείξουν αδιαφορία.

«Κοιτάξτε, έμεινε ένας μήνας μέχρι τις 22 Μαΐου που τελειώνει η σεζόν με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσέξτε, γιατί είναι δύσκολο να χτίζεις και εύκολο να γκρεμίζεις. Είναι εύκολο να γκρεμίσουμε σε έναν μήνα, όσα δύσκολα χτίσαμε σε οκτώ. Ένα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας σε αυτό τον τελευταίο μήνα της σεζόν. Να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το Κύπελλο και να τελειώσουμε με καλή εικόνα το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηρτιστικά ο Μαρτίνς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις