Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Σφαιρόπουλο! Επισφαλής η θέση δύο Αμερικανών

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Σφαιρόπουλο! Επισφαλής η θέση δύο Αμερικανών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό, μετά τη νέα συντριβή στην Euroleague, αυτή τη φορά από τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η νέα τραγική εμφάνιση των Πειραιωτών προκάλεσε την οργή των αδερφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι αναμένεται να επισκεφτούν την ομάδα το απόγευμα στο ΣΕΦ.

Πολλά ακούστηκαν από χθες για το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, παραμένει ασφαλής. Ο προπονητής των Πειραιωτών έχει ευθύνες, ωστόσο η διοίκηση τον στηρίζει ακόμα. Και γράφουμε ακόμα, καθώς δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, εάν συνεχιστεί ο αγωνιστικός κατήφορος.

Σε δύσκολη θέση Τόμπσον και Ρόμπερτς

Σε πιο δύσκολη θέση απ’ όλους είναι οι Αμερικανοί Χόλις Τόμπσον και Μπράιαν Ρόμπερτς. Αμφότεροι έχουν υψηλά συμβόλαια και μέχρι στιγμής δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα σημαντικό στον Ολυμπιακό. Εάν δεν ανεβάσουν την απόδοση τους στα επόμενα παιχνίδια, δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου μεσούσης της σεζόν. “Αγκάθι”, βέβαια, είναι τα συμβόλαια τους κι ειδικά αυτό του Ρόμπερτς, το οποίο είναι διετές κλειστό με ετήσιες απολαβές 1 εκατομμύριο δολάρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις