Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κεφάλαιο νέος προπονητής – Τα ονόματα που ακούγονται

Ολυμπιακός: Κεφάλαιο νέος προπονητής – Τα ονόματα που ακούγονται

Ο Ολυμπιακός μπήκε από τη Δευτέρα 3 Απριλίου στη μετά-Μίτσελ εποχή, μετά την παραίτηση του Ισπανού προπονητή μετά την ισοπαλία με τον Άρη στο Φάληρο για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Μίτσελ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, δίνοντας προσωρινά τη σκυτάλη στον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους Πειραιώτες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (5/4), έχοντας βοηθό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Η χρονιά έχει αρκετούς αγώνες ακόμα για τους ερυθρόλευκους, μιας και απομένουν οκτώ αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League 1, ενώ υπήρξε και ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, θα καθίσει σίγουρα στον πάγκο στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η συνέχεια δεν είναι δεδομένη.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν νέο προπονητή, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις. Όπως είναι φυσικό, μετά την παραίτηση του Μίτσελ, υπάρχει παρέλαση ονομάτων στα Μέσα.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο, είναι του 57χρονου Ισπανού, Μαρθελίνο, ο οποίος είναι άνεργος τη δεδομένη στιγμή, έχοντας καθίσει στο παρελθόν στο πάγκο των Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Μπιλμπάο, από την οποία αποχώρησε πέρσι τον Μάιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αντικαθιστά.

Άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτά του Ισπανού Χοσέ Μπορδαλάς, που δούλεψε σε Χετάφε και πέρσι στη Βαλένθια, του Ιταλού Τζενάρο Γκατούζο, αλλά και του Εστεμπάν Καμπιάσο. Τις τελευταίες ώρες, έπαιξε και το όνομα του 68χρονου Πορτογάλου Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις