Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου: “Ξεμούδιασαν” και… ξοδεύτηκαν οι Πειραιώτες (videos)

Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου: “Ξεμούδιασαν” και… ξοδεύτηκαν οι Πειραιώτες (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός δεν αγωνίζεται και φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να χρειάζεται φιλικούς αγώνες για να δώσει στους παίκτες του την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν και να δοκιμάσουν πράγματα που σχεδιάζουν στις προπονήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό αγωνίστηκαν κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και επικράτησαν με 95-73, σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισε πάντως και για το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν μία σειρά από δωρεές για το πρόγραμμα “Monday Night Against Covid-19” της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, δώρισαν 10.000 γάντια στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, έναν αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο Π.Γ.Ν., 10.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο που βρίσκεται στην Ελευσίνα και μία επιταγή στους Γιατρούς του Κόσμου για την στήριξη ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εξαιρετική στα δίποντα και μοίρασε συνολικά 28 ασίστ, με τους Βεζένκοβ και Ζαν-Σαρλ να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά την απουσία του στην ήττα από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 51-37, 72-56, 95-73

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις