Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κοντά σε Πέπε και Ροντρίγκες – “Ζορίζει” του Ζαϊντού

Ολυμπιακός: Κοντά σε Πέπε και Ροντρίγκες – “Ζορίζει” του Ζαϊντού
ΦΩΤΟ intime

Μετεγγραφικά “χτυπήματα” ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, καθώς φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία τόσο με τον Πέπε όσο και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά η εμπλοκή της Πόρτο δείχνει να του στερεί τη δυνατότητα να “κλείσει” τον Ζαϊντού.

Μετά τις αποχωρήσεις του τελευταίου διαστήματος ήρθε η ώρα της ενίσχυσης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει… μαζεμένες μετεγγραφές. Αρχικά οι “ερυθρόλευκοι” έχουν στραφεί κυρίως στο να τελειώσουν την υπόθεση Πέπε, μετά την αποχώρηση του Γκιγιέρμε, και παρά την εμπλοκή της Μπενφίκα, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, η συμφωνία με τη Γκιμαράες και με τους “αετούς” φέρεται πως τελικά θα επιτευχθεί.

Πολύ κοντά στο να πιάσει… λιμάνι είναι και ο Γκάρι Ροντρίσκες. Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, και πρώην του ΠΑΟΚ και της Γαλατσαράι, έχει ήδη ορίσει ραντεβού με τους Πειραιώτες ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μετεγγραφής του σύμφωνα με όσα μεταφέρουν ξένα Μέσα.

Τέλος η περίπτωση Ζαϊντού της Σάντα Κλάρα, δείχνει να απομακρύνεται καθώς η Πόρτο έκανε προσφορά 4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (28/8) δημοσίευμα της “O’Jogo”, και πλέον οι πιθανότητες να μετακομίσει στους “δράκους” είναι συντριπτικές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις