Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κώστας Μανωλάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις υπογραφές – Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός – Κώστας Μανωλάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις υπογραφές – Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
ΦΩΤΟ intime

Ο Κώστας Μανωλάς είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, παρουσία του ιδιοκτήτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άνδρες αποθέωσαν ο ένας τον άλλο, δείχνοντας την εξαιρετική τους σχέση, με τον πρώην πια παίκτη της Νάπολι να αναφέρει χαρακτηριστικά στο Mega: “Εκείνος με επέλεξε όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ, εκείνος πήρε το ρίσκο και με στήριξε στα πρώτα βήματά μου στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και το μόνο που του λέω είναι ότι θα του αποδείξω μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει η εμπιστοσύνη που μου δείχνει πάντα. Τον ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού”.

“Στη συνέχεια πρόσθεσε δε τα εξής: “Θα δώσω και την ψυχή μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, αυτά θέλω να τα πω μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό περιμένω να δείξω πράγματα στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσε και σήμερα, να ανταποδώσω και την εμπιστοσύνη του προέδρου, που ήταν πάντα ανοιχτός, με καρδιά και ήθελε να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: “Ο Κώστας δεν έφυγε πότε από τον Ολυμπιακό ήταν πάντα κοντά. Παίκτης με μεγάλη ψυχή από μιρκός. Μεγάλη δύναμη, τα τα ταχύτητα εμπειρία πλέον από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Παίκτης με μεγάλα καρύδια, χαρούμενοι που είναι πλέον μαζί μας. Τον είχα ξεχωρίσει από μικρό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας”.

Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε πάντως και σχετική ανάρτηση στα προσωπικά του social media, όπου και ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες από τις υπογραφές των συμβολαίων και την αποθέωση στου Ρέντη, γράφοντας στη λεζάντα: “Κώστα καλωσόρισες σπίτι σου!”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις