Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0: Διαφορά ποιότητας κόντρα στην ομάδα του Ουζουνίδη

Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0: Διαφορά ποιότητας κόντρα στην ομάδα του Ουζουνίδη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφή ανά διαστήματα και επικράτησε άνετα με 2-0 της Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη, σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν από νωρίς, με τον Ραντζέλοβιτς να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στην επίθεση και να κερδίζει πέναλτι στο 9′ του αγώνα. Ο Βαλμπουενά ευστόχησε από τα 11 βήματα κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία συνέχισε να “πιέζει” ψηλά.

Ο Χασάν είχε έτσι δοκάρι στο 30′ και στη συνέχεια της φάσης, από κόρνερ, ο Εμβιλά πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας από το πρώτο ημίχρονο το τελικό σκορ. Οι Ρουμάνοι έφθασαν κοντά στη μείωση του σκορ στο 47′, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε το πέναλτι του Νίστορ και διατήρησε το μηδέν στην άμυνά.

Ακολούθησαν οι αλλαγές από τον Μαρτίνς κι έτσι ο ρυθμός του αγώνα “χάλασε”, με τον Ολυμπιακό να κρατάει όμως την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου κι έδειξε τη διαφορά ποιότητας με την ομάδα του Ουζουνίδη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού

Κρίστινσον (67’ Σα), Λαλά, Παπαδόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ (55’ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67’ Σαπουντζής), Χασάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις