Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ξαφνικό πρόβλημα με Μάρτιν και Χάρισον ενόψει «διαβολοβδομάδας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από την προπόνηση του Ολυμπιακού οι Χασάν Μάρτιν και Άαρον Χάρισον με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ματς της Τρίτης (12/1) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Ολυμπιακό καθώς οι Μάρτιν και Χάρισον αποκόμισαν διαστρέμματα κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/1) προπόνησης και πιθανώς δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς της Τρίτης (12/1) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ θυμίζουμε πως νοκ άουτ παραμένει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Αντίθετα μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Αντώνης Κόνιαρης, ενώ για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα