Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Ενοχλημένος ο Μαρτίνς με την διαιτησία – «Ήταν εναντίον μας»

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: Ενοχλημένος ο Μαρτίνς με την διαιτησία – «Ήταν εναντίον μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του ματς.

Εναντίον του Ολυμπιακού ήταν σε κάποιες φάσεις ο διαιτητής με χαρακτηριστική αυτή του Ελ Αραμπί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την Λουντογκόρετς.

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, με ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, στο δεύτερο γίναμε περισσότερο Ολυμπιακός. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, με φάσεις, με γκολ, ήταν μοιρασμένο όπως το περιμέναμε. Ο διαιτητής επηρέασε τον αγώνα κατά του Ολυμπιακού», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, που δέχτηκε μάλιστα και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη συνέχεια μάλιστα προσέθεσε: «Ο διαιτητής ήταν αρνητικός όσον αφορά το επίπεδο του Champions League. Στη φάση του Ελ Αραμπί ήταν κόκκινη κάρτα, ήταν εναντίον του Ολυμπιακού σε πολλές φάσεις ο διαιτητής. Κάποιες αποφάσεις δεν ήταν δίκαιες, δεν ήταν τόσο καλός όσο αρμόζει σε αυτή τη διοργάνωση».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις